sobota 11. července 2009

72.den

... sobota a proto hurááá do ZOO ... no hurá ... si říkám, jestli to není spíš sebevražda:) v sobotu do ZOO ... ale počasí od rána zdá se, že se moc nevyvede, takže nakonec to ani s těmi davy nebylo tak tragické:) Nakonec bylo počasí na procházku tak akorát ... alespoň nebylo horko:) Těsně než jsme odcházeli, tak se na chvilku rozpršelo, ale pár kapek a bylo po dešti.

... v ZOO jsme měli rande s Klarissou a její rodinkou:) Nejdřív to tedy vypadalo, že se budeme honit po celé ZOO tam a zpátky, ale nakonec se nám podařilo sejít před pavilonem žiraf:) Měli s sebou malou Terezku a je naprosto sladká a úžasná:)

... cestou domů jsme koupili buřty a k večeru si je šli tady kousek od nás opéct ... spíš tak pro děti, aby měli trochu té romantiky:) Nakonec miláčci dlabali suchý chleba a oba mlaskali jak kdyby jsme jim dali pytlík bonbonů:)

... heslem dne bylo "utahat děti", ale utahali jsme sami sebe:) Děti statečně odolávali ... večer jsme si ještě sedli k vínku, ale odpadli jsme chvilku po prckách ...

... fotky nejsou tentokrát jen z mé "ruky":)

2 komentáře:

  1. No holky, to musel být prima víkend!!! Nejen, že jste teda kočky jak lusk, ale je vidět, že jste si to super užívali!!

    OdpovědětVymazat
  2. to musel být opravdu nej víkend! závidím!

    OdpovědětVymazat